Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Cum returnez o saltea ?

Daca nu sunteti multumit de salteaua comandata, indiferent de motiv, o puteti returna, nedeteriorata , in perfecta stare  !  Respectati perioada de 100 de zile de testare si veti primi inapoi suma achitata.

Dreptul la retur pentru comenzile online , reglementat de  Ordonanta Guvernului nr. 34 din 04 iunie 2014 , se refera exclusiv pentru : orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii, aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 din Ordonanţa Guvernului nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare . Clientii persoane juridice nu beneficiaza de aceste prevederi !

IMPORTANT : Ambalati FOARTE BINE produsul returnat pentru a fi protejat pe perioada transportului . Nu ne facem raspunzatori de efectuarea returului si de evetualele daune cauzate de transportul efectuat de dvs sau de o firma de curierat angajata de dvs . Conform legii " Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor . "

IMPORTANT : Toate retururile care ajung la Sc Ule Invest Srl prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie , pentru a constata daca returul este complect , adica daca contine salteaua , husa si evetualele cadouri si daca sunt in stare buna . in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului . 

URMATI URMATORII PASI PENTRU RETUR :

1. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa :  office@saltele-ortoflex.ro   sau folosind  Formular de Retragere , pe care trebuie sa il trimiteti completat  la adresa de email : office@saltele-ortoflex.ro .

2. Expediati produsele  la adresa : SC ULE INVEST SRL , Judetul : Cluj , Localitatea :  Cluj Napoca , Adresa : Str Nicolae Moldoveanu Nr 19 ,Telefon : 0747.16.55.66  ,  fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.  

Orarul in care se receptioneaza retururui , prin orice metoda de returnare este : LUNI- VINERI = 10-15 !

Nu ne facem raspunzatori de organizarea returlui , nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client sau terti  si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client sau terti . 

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.

In cazul in care produsele a caror returnare se solicita prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri ,murdarie cauzata de transport , componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa , SC ULE INVEST SRL  are dreptul de a decide refuzul returului.

Termenul de returnare a banilor este de 14 de zile, de la data denuntarii unilaterale a contractului la distanta, prin returnarea produsului.

Returnarea se face la adresa : SC ULE INVEST SRL , Judetul : Cluj , Localitatea : Cluj Napoca , Adresa : Str Nicolae Moldoveanu Nr 19 ,Telefon : 0747.16.55.66  .Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat, certificat de garantie , factura si dovada platii  in original .

In cazul in care coletul nu este insotit  de factura, certificat garantie si dovada platii, Sc Ule Invest Srl nu isi asuma nici o responsabilitate privind returnarea si solutionarea problemei.