Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Intrebari Frecvente

INTREBARI FRECVENTE :

1.Cum transport salteaua si cum o introduc in scara/lift daca intrarea e ingusta?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde:Toate saltelele noastre sunt rulate in vid , ceea ce face transportul si manipulatul foarte usor de realizat si foarte igienic .Salteaua fiind rulata pe latime (ex 140 cm sau 160 cm rezulta un sul de 140 sau 160 cm inaltime si un diametru de 50 cm) ,o saltea dubla oscileaza intre 15-25 kg.

2.Saltelele pe care le comercializati le aveti pe stoc sau trebuie sa astept o luna ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde :Dimensiunile uzuale,tipice si comerciale (exemplu 90x200 cm,140x200 cm,160x200 cm,180x200 cm) sunt pe stoc  .Dimensiuni mai putin comerciale (exemplu 80x200 cm ,140x190 cm, 160x190 cm ) se gasesc in stocuri limitate .

3.Daca comand o saltea  ,in cat timp o am acasa ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde :Daca produsul ales este pe stoc livrarea se face in 24/48/72 de ore lucratoare , in functie de localitatea de destinatie .

4.De ce saltelele dvs. sunt mai ieftine decat in alte magazine ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde : Lucram direct cu producatorii, nu avem intermediari care sa perceapa si ei un adaos comercial in plus . 

5. Eu locuiesc intr-o cladire cu 10 etaje, va fi livrata salteaua pana la etajul 10 ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde : Din motive de polite de asigurare curierii cu care colaboram ( DPD CURIER ) le sunt permise numai livrarea produsului dvs .la adresa data (strada si numar) la usa din fata scarii blocului/casei.Orice saltea se livreaza ambalata în vid, pentru a fi ușor de manipulat la etaje superioare .

6.Ce se intampla daca eu nu sunt acasa , atunci cand curierul livreaza salteaua ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde :Curierul va suna (de obicei in prima parte a zilei) si de comun acord se stabileste ora de livrare ! Nu trebuie sa stati acasa doar sa raspundeti la telefon cand curierul va contacteaza !

7.Pot folosi salteaua in ziua livrarii ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde : Nu. Recomandarea este ca dupa desfacerea cu grija ,salteaua trebuie lasata 24 ore pe plan orizontal  (nu in picioare sprijinita) fara nici un ambalaj de plastic si apoi folosita ca atare !

8.Pot spala o saltea din spuma MEMORY ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde: NU! Datorita compozitiei sale complexe , nu se recomanda!Cu toate acestea husa detasabila de buna calitate , rezistenta la spalari repetate ,se spala la masina !Atentie la husa sa fie uscata inainte de a fi pusa din nou pe saltea !

9.Salteaua Memory poate fi intoarsa pe toate partile ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde:NU.Va recomandam sa rotiti salteaua (cap-picioare) o data la 3 luni in scopul de a ajuta la longevitatea spumei .

10.Cat timp imi trebuie pana ma obisnuiesc cu o saltea MEMORY ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde: Unii clienti se obisnuiesc instantaneu datorita confortului, altii , care au avut un produs slab calitativ , au nevoie de o perioada de acomodare de aproximativ 1-2 saptamani.Salteaua va contura pe deplin linia corpului si il va sprijini , in timp ce dormiti salteaua raspunde greutatii corpului dar si a temperaturii .

11.Ce se intampla daca primesc un alt produs decat cel ales ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde : Acest lucru este foarte putin posibil ! Daca o astfel de eroare se intampla pe factura apare numarul de telefon de la sediul firmei. Tot ce trebuie sa sa faci este sa ne contactezi si noi o sa remediem neplacerea in cel mai scurt timp posibil !

12.Daca primesc produsul deteriorat la livrare ?

SALTELE-ORTOFLEX raspunde : In cazul putin probabil in care produsul ajunge distrus ,datorita transportului si sesizati acest lucru inainte de a-l ridica ,refuzati produsul la firma de curierat si contactati-ne de urgenta !