Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Sfaturi Utile

Instrucţiuni de utilizare saltele:

1. La saltelele care sunt ambalate in vid NU FOLOSITI obiecte ascutite cand desfaceti salteaua din ambalaj, este posibil sa taiati salteaua!

2.Saltelele ambalate in vid ajung la forma originala in aprox. 24 ore . In aceasta perioada nu asezati obiecte grele pe ea , salteaua trebuie sa stea cele 24 ore in poizitie orizontala !

3.Este indicat sa folositi drept suport pentru saltea o rama de lemn ( somiera), a carei parte inferioara sa permita aerisirea saltelei (sa existe spatiu intre scandurile care compun partea inferioara a ramei).

4.Recomandam aerisirea saptamanala a incaperii si expunerea saltelei la aer curat. Astfel se previne dezvoltarea mucegaiului si acumularea unei mari concentratii de umiditate in saltea.

5. Schimbati pozitia saltelei o data la 3 luni (de la cap - la picioare).

6. Evitati asezarea saltelei pe un suport ce nu permite aerisirea. Acest lucru va conduce la acumularea de umiditate in partea inferioara si la aparitia mucegaiului.

7. Produsele nu sunt destinate folosirii in medii umede! Umiditatea normala este de 45-55% . Nu uscati haine pe calorifer in dormitorul unde folositi salteaua , acest lucru aduce o umididate excesiva si poate dauna saltelei ! Evitati scurgerea de lichide si acumularea de umezeala in saltea.

8. Saltelele care au in compozitie spuma memory foam nu se intorc de pe o parte pe alta ! Ele se utilizeaza cu stratul de spuma memory foam deasupra .

9. Saltelele care dispun de husa detasabila si lavabila se curata la 30 grade si NU SE CALCA !

10. In momentul deschiderii saltelei si in urmatoarele zile, produsul poate degaja in ambient mirosuri specifice procesului de productie, acestea nefiind toxice disparand treptat in prima perioada a utilizarii saltelei.

11. In constructiile noi , in primii 3 ani de folosinta umiditatea este mai mare decat in cazul constructiilor vechi . Este recomandat sa folositi un aparat de dezumificare si sa masurati constant nivelul umiditatii din aer .

12. Transpiratia umana in exces poate dauna saltelei daca nu se foloseste o somiera ca suport , daca camera nu este aerisita zilnic si daca salteaua nu este aerisita periodic ( o data la o luna ) .