Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Confirmarea comenzilor

Confirmarea comezilor :

In momentul plasarii pe site a unei comenzi se primeste un e-mail automat care anunta ca comanda a fost inregistrata si urmeaza sa fie procesata , acest e-mail automat nu reprezinta confirmarea comenzii!

Confirmarea comenzii se face in forma scrisa prin e-mail  .   

Orarul in care iti confirmam comenzile  este urmatorul : Luni-Vineri = 08-16.

Disponibilitatea  afisata  pe site este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare.  Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate prin e-mail de catre operatorii www.saltele-ortoflex.ro la confirmarea comenzii.

In cazul in care produsul comandat nu exista in stoc , timpul de onorare comanda este 30 zile LUCRATOARE  iar acesta este transmis catre client cu posibilitatea de acceptare sau refuz .

Zile lucratoare se considera : Luni,Marti ,Miercuri,Joi,Vineri .

Momentul confirmarii comenzi ( cand clientul primeste e-mailul  de confirmare de la  furnizor )  este momentul incheierii contractului de vanzare la distanta .

Temei legal : Textul Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003Legea 365/2002Legea 363/2007 si OUG 174/2008 

 Art. 5.  - Daca partile nu au convenit altfel, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul primirii mesajului de confirmare de catre consumator, referitor la comanda sa.