Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Livrare si Plata

Livrarea Produselor :

Livrarea saltelelor se realizeaza prin intermediul firmei de curierat rapid  DPD CURIER . 

Produsele se livreaza intre 24-48  ORE LUCRATOARE ( exclus Sambata si Duminica ) din momentul in care au fost predate la firma de curierat .

In momentul in care  saltelele se predau curierului , clientul  primeste un sms si un e-mail automat care anunta acest lucru . 

Pentru comenzile care au adresa de livrare localitati  care nu sunt resedinta de judet , comune , sate , timpul de livrare poate fi pana la 5 ZILE LUCRATOARE !

Livrarile se efectueaza in zilele : luni , marti , miercuri , joi , vineri , in intervalul orar 09 - 17 .. 

Plata produselor :

Va oferim mai multe modalitati de plata:

1. Plata cu numerar ( Ramburs) la primirea coletului prin curier rapid.
2. Plata online cu cardul , se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Toate tranzactiile online se efectueaza de procesatorul de plati EuroPayment Services Srl ( EUPLATESC.RO ) . Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii !
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
3 . Plata Online cu cardul in RATE FARA DOBANDA,valabil doar pentru posesorii de carduri de credit emise de : BCR , BANCA TRANSILVANIA , ALPHA BANK , BRD , GARANTI BANK , FIRST BANK  se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina.Cardurile acceptate la plata in rate fara dobanda sunt EXCLUSIV cardurile de credit !
Detalii AICI .


Nota : Toate produsele achizitionate de pe situl www.saltele-ortoflex.ro se platesc pe baza de FACTURA FISCALA , factura contine TVA Sc Ule Invest Srl avand atribut fiscal : RO 20766925 , platitor de TVA .