Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Plata in RATE

IMPORTANT : Toate tranzactiile online se efectueaza de procesatorul de plati EuroPayment Services Srl ( EUPLATESC.RO ) . Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii !

1. Plata prin Cardul Star BT - Program de Rate oferit de Banca Transilvania 

 Star BT - de la 2 la 6 rate fara dobanda prin Banca Transilvania

Folosind cardul de credit de la Banca Transilvania, prin programul Star BT beneficiezi de la 2 la 6 rate fara dobanda pentru orice cumparatura efectuata !

Sunt incluse in program cardurile de credit MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary si Visa Platinum.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Plata cu Card Online "  si numarul de rate dorit: 2-6 rate fara dobanda sau integral. 

Regulamentul AICI

Platile online sunt procesate  prin intermediul platformei Euplatesc.Ro  . 

Nu se primesc puncte Star Bt ,  posesorii de carduri din programul Star Bt beneficiaza doar de facilitatea de a platii in rate !

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

 2. Plata prin Cardul de credit BCR - Program de Rate oferit de BCR 

 Folosind Cardul de credit emis de BCR  beneficiezi de la 2 la 6 rate !

Cumpărăturile efectuate cu cardurile de credit BCR la SALTELE-ORTOFLEX.RO pot fi achiziţionate într-un număr de 2 - 6 rate egale, cu dobândă 0!

Cardurile de credit BCR te ajută să faci cumpărături în maxim 6 rate egale, cu dobândă 0! 

Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”.

Numărul de rate fără dobândă variază de la un comerciant la altul, în intervalul minim 2 - maxim 12 rate ( iti oferim posibilitatea de a alege rata care poate fi cuprinsa in intervalul 2-6 rate ).Pentru a beneficia de 0% dobândă la cumpărăturile efectuate în sistemul de rate, clientul trebuie să ramburseze în fiecare lună până la data scadentă 100% din soldul nou comunicat în extrasul de cont.

Regulamentul AICI .

Platile online sunt procesate  prin intermediul platformei Euplatesc.Ro

Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

3. Plata prin cardul de credit Alpha Bank - Program de rate oferit de Alpha Bank .

Optiunea de plata in rate iti permite sa achizitionezi bunurile dorite in rate , urmand sa le platesti din contul tau de card de credit, in rate lunare egale; iti alegi singur durata perioadei de plata din maximul de rate permis de comerciant,  www.saltele-ortoflex.ro iti ofera posibilitatea de a alege din intervalul 2-6 rate !

Suma fixa a fiecarei rate va fi postata ca o tranzactie normala la comercianti si va face parte din suma totala datorata, mentionata in fiecare extras lunar de cont al cardului. Ratele ramase de plata vor diminua suma disponibila pana cand acestea sunt rambursate.

De exemplu, cu un Alpha Credit Card cu limita de 2.000RON achizitionezi niste bunuri in 6 rate, in valoare totala de 300RON, asa cum apare pe chitanta de  POS. Valoarea ratei fixe este deci 50 RON. In contul tau va fi procesata prima rata in timp ce valoarea celorlalte rate de 250RON ramane blocata. Disponibilul pe card se diminueaza astfel la 1.700RON, credit de care te poti folosi la alte cumparaturi sau prin retrageri de numerar.

 IMPORTANT ! Suma minima pentru care Alpha Bank accepta programul de rate este de 120 ron !

Daca alegi sa amani o parte din suma totala datorata ce apare pe extrasul lunar, te rugam tine cont ca suma neplatita va fi inclusa in calculul dobanzii si comisioanelor aplicabile cardului tau de credit pentru acea luna.