Cosul de cumparaturi este gol
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti acest produs din cos?
Da
Nu
Sunteti sigur ca doriti sa scoateti toate produsele din cos?
Stoc epuizat

Saltele din Spuma

Spuma poliuretanica este o componenta foarte comuna pentru  saltelele din intreaga lume.Chiar si saltelele de cea mai inalta clasa si foarte scumpe fac uz de acest material pentru a oferi o suprafata confortabila si de sustinere pentru dormit.

Cei mai multi oameni dorm pe o saltea care contine cel putin o mica parte de poliuretan, inclusiv saltelele cu arcuri pe care toata lumea le-a folosit macar o data , au avut o parte de poliuretan intre si peste  arcuri .Cu toate acestea, nu multi oameni stiu prea multe despre acest material .Iata o privire despre spuma poliuretanica omniprezenta si modul in care este folosita pe scara larga in fabricarea saltelelor.

Cele mai bune performante ale saltelelor din spuma poliuretanica au la baza trei factori : durabilitate,confort si suport ortopedic .Spuma ofera de asemenea beneficiul  de a folosi saltelele fara zgomot , fara praf si protejat de acarieni . Salteaua din spuma poliuretanica are o structura de celule deschise care permite materialului sa respire si reduce sansa de mucegai.

Spuma poliuretanica dateaza din anii 1950 , cand a inceput sa apara ca un strat de tapiterie in saltelele traditionale cu arcuri, oferind mai multe clase de fermitate care sa permita cumparatorului sa aleaga in functie de preferinte.

Saltelele din spuma poliuretanica pot fi diferite , mai moi sau mai tari, datorita densitatii dar si elastice si cu un suport ortopedic corect (in concluzie nu toate saltelele din spuma poliuretanica sunt la fel unele saltele din spuma poliuretanica ofera mult sprijin si sunt foarte ferme  datorita spumei de calitate superioara , care uneori depaseste performantele spumei latex).

Fiecare saltea de pe piata include spuma poliuretanica pentru un motiv bun ,este un material versatil, previzibil si foarte confortabil pentru somn si va ramane asa multi ani , pentru ca sunt foarte rezistente in timp, usor de manipulat la schimbarea lenjeriei .

Produsele poliuretanice au mai multe utilizari, peste trei sferturi din consumul global este din spume poliuretanice , cu diverse tipuri de flexibilitate si rigiditate .Spuma aceasta atat de comuna este folosita in mobilier commercial sau casnic , in interiorul metalelor si plasticului , in izolare termica , in costructii ,  si multe altele.

Principalul avantaj al saltelelor din spuma poliuretanica este ca pot oferi suport  ortopedic daca sunt alease dupa criteriile personale ( greutate, pozitie de somn si confort si de ce nu si   pret ).Saltelele traditionale cu arcuri  se deterioreaza rapid , sunt greoaie si in plus pentru cei care dorm pe burta ofera un disconfort datorita arcurilor .  Problema pe care o auzim zi de zi ar fi incalzirea pe o saltea din spuma . Poate fi adevarata aceasta problema pentru spumele poliuretanice de proasta calitate , dar daca salteaua este de buna calitate e putin probabil sa resimtiti aceasta problema , in plus trebuie sa tineti cont si de unele aspect , (temperatura din casa, lenjeria de pat, lenjeria de corp, pilota si aerisirea camerei ).

Un amanunt foarte important care nu trebuie sa treaca neobservat  este ca o saltea din spuma poliuretanica trebuie sa beneficieze de  o husa de acoperire detasabila si lavabila .De ce ? O saltea din spuma poliuretanica poate fi fabricata dintr-o bucata sau poate fi formata din mai multe bucati de proasta calitate , lipite sau refolosite / ramasite ,iar acest lucu se poate vedea cu ochiul liber daca salteaua are husa detasabila !

Multe saltele de pe piata au husa de acoperire fixa , nu se poate da jos , nu puteti vedea produsul , nu se pot aerisi si exista riscul aparitiei de muceghai.  De cele mai multe ori , in timp scurt se deterioreaza rapid si nu stii daca este un produs bun sau nu pentru ca nu-l vezi !